A Magyar Vese-társaság részére rendezett rovar-, ásvány- és őslénybörze lesz május 28-29-én
2011. május 09. írta: bogarász

A Magyar Vese-társaság részére rendezett rovar-, ásvány- és őslénybörze lesz május 28-29-én

 
 

Tisztelt Tagtársak!

Figyelmükbe ajánlom a Magyar Vese-társaság részére általam rendezett rovar-, ásvány- és őslénybörzét, melyet a valaha Klebelsberg Kúnó tulajdonában lévő, Orczi út 3-5 alatt található, s jelenleg az Orvostovábbképző Intézetnek otthont adó épületben tartunk május 28-29-én, gyereknap alkalmából. (a csatolt plakáton látható)
A Rovartani Társaság tagjai számára az asztalbérlés díja a helyszínen fizetendő, és szándéknyilatkozat esetén - melyet legkésőbb május 15-ig meg kell kapnom - a kedvezményes 10 000 Ft/m2 két napra, 9-18 óráig.
A börze a bevétele jótékonysági célra fordítódik; a televízió csatornáján, a Pesti Műsorban, illetve az Exitben reklámozzuk.
A börze más, hasonló profilú rendezvénnyel nem ütközik, népes látogatóseregre számítunk. A feltételek a mellékelt pdf-en olvashatóak.
Tisztelettel: dr. Lenkei Tibor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarok.blog.hu/api/trackback/id/tr82889136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása