Társaságunk és a WonderGlass Kft együttműködése
2013. március 27. írta: bogarász

Társaságunk és a WonderGlass Kft együttműködése

A WonderGlass Kft (korábbi bejegyzés) munkatársai tavaly kerestek meg bennünket kapcsolatépítés, reklám céljából. Társaságunk nyitott minden rovarászattal összeköthető tevékenységre. Várjuk vállalkozók, cégek jelentkezését együttműködés, szponzori kapcsolat kialakítására. A Kft három darab terráriumot ajánlott fel nekünk, amit a Rovarbörzén vett át Paulovkin András terrarisztikával is foglalkozó tagtársunk. Társaságunk célul tűzte ki, hogy minél több természettel kapcsolatos rendezvényen részt vesz. Így volt ez legutóbb is a Rovarbörzén. A kép ekkor készült. Terveink szerint Paulovkin András fogja üzembe helyezni a terráriumokat. A beköltöző élő állatokat megpróbáljuk figyelemmel kísérni.

terrarium_atadas_egyesitett_600.jpgA képen szerepelnek: Nagy-Nádor Kata, Nagy János Géza  (WonderGlass Kft) és Paulovkin András(Magyar Rovartani Társaság)

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarok.blog.hu/api/trackback/id/tr55175725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása