FELHÍVÁS! 14. Bakony-kutató Ankét
2012. augusztus 13. írta: bogarász

FELHÍVÁS! 14. Bakony-kutató Ankét

FELHÍVÁS!

14. Bakony-kutató Ankét 

Támogatókat keresünk az idén félszáz éves Bakony-kutatás megünneplésére. A programot a Bakonyi Természettudományi Múzeum koordinálja az évfordulóra a 14. Bakony-kutató ankéttal készül, amelyen a Bakony-kutatásban résztvevő szakemberek ismertetik a Bakony természettudományi kutatásában elért eredményeket. Évente átlagosan 50 regisztrált kutató dolgozik a program...ban, az eltelt 50 év alatt a program szervezésében 373 kutató végzett természettudományos vizsgálatokat a Bakonyban.

Sajnos a konferencia szervezési költségeire írt pályázatunkat nem támogatták, így csak adományozók segítségével adódhat lehetőségünk arra, hogy ezt az 50 éves jubileumot megünnepeljük. A rendezvényt széles körben meghirdetjük, a rendezvény program a helyi és az országos médiában is megjelenik. Az ankét anyagából kötet készül, melyben a támogatók reklámanyagait is meg tudjuk jeleníteni. 
Az adományozók támogatásukat, a Bakonyi Természettudományi Múzeum közhasznú egyesülete - a Bakonyi Természettudományi Múzeum Baráti Köre- részére lehetne folyósítani (számlaszám: 73900030-10007709), így a támogatás után társasági adókötelezettséget érintő kedvezmény igényelhető.
A rendezvényen 50 vidéki Bakony-kutató részvételére számítunk, a költségeket is ez alapján terveztük. Az ankét költségvetése 500 ezer Ft, mely tartalmazza a rendezvény meghívójának, és plakát készítésének nyomda-és anyagköltségét, az előadóterem bérleti díját, a kutatók részére a helyi kollégiumi szállás illetve kétnapi étkezési költségét.

Támogatásában bízva, tisztelettel:
dr. Kutasi Csaba 
mb. múzeumigazgató

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarok.blog.hu/api/trackback/id/tr984709434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása